Wil je werken aan je voedingspatroon?

Gezond eten, dat is volgens mij niet streng zijn voor jezelf maar juist goed zorgen voor jezelf! Geen dieet, geen honger, maar wel anders eten en leven. Positief denken over je eigen lichaam vind ik daarnaast minstens zo belangrijk als een gezond gewicht.

Ik werk met wandelafspraken, dat praat heel ontspannen en de extra beweging is mooi meegenomen. Na de wandelsessie ontvang je van mij een kort en krachtig advies per e-mail. Je kiest een 3x pakket met een beetje korting of boekt zo veel losse sessies als je denkt nodig te hebben.

Ik bied je een positieve en praktische methode uit mijn boek ‘De ongezouten waarheid’, welk boek je ook los kunt bestellen bij www.boekscout.nl. Mijn methode helpt je ongezonde gewoontes om te zetten naar gezonde gewoontes. (Zie ook bij blog.)

Je doel bereiken? Ik werk met NEI therapie, een krachtige manier om lichaam en geest te versterken.

Reageer je op voeding of additieven? Met hulp van een uit de NEI afkomstige spiertest help ik je uit te zoeken welke voeding voor jou (on)geschikt is.

Vragen? Ik geef graag een telefonische toelichting.

Tip: Afhankelijk van je polis kun je mogelijk een vergoeding krijgen van je zorgverzekeraar, omdat ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).