Maak een keuze uit het “menu”

Producten en pakketten

Lichte & frisse snack

Eet je al behoorlijk gezond en wil je alleen nog de puntjes op de i zetten? Of twijfel je of een voedingsadvies wel iets voor jou is en wil je eens testen of het bevalt? Heb je een paar specifieke vragen over je voeding?

Dan is het licht en fris pakket iets voor jou:

 • We halen een frisse neus, een wandeling van ongeveer een uur.
 • Je krijgt kort en krachtig advies op maat per e-mail toegestuurd.

Prijs: € 85,–

Neem direct contact op
Stevige kost

Wil je gezonder gaan eten en leven? Wil je blijvend je gewoonten veranderen? Wil je weten waar je nu staat? Wil je samen met mij een realistisch doel bepalen? Dan past het pakket stevige kost bij je.

Hoe werkt het?

 • Je koopt mijn boek voor de vaste boekenprijs van € 20,49
 • Zodra jij het boek gelezen hebt, dat is twee tot drie uur leeswerk, kunnen we bepalen waar je staat en dus een gerichte aanpak kiezen die speciaal bij jou past. Het boek bevat al een stappenplan. Dat passen we eventueel op jou aan zodat het tailor made is en jij je er prettig bij voelt.
 • Je doet vervolgens drie wandel sessies, NEI sessies of allergie/intolerantie sessies, naar keuze. Ik adviseer je vooraf welke sessies voor jou geschikt kunnen zijn.
 • De sessies kosten los € 85,- dus voor drie keer € 255, – in totaal, inclusief boek is de waarde van het pakket dus € 275,-.

Als je in één keer het stevige kost pakket afneemt betaal je de pakketprijs ad € 250,-

Neem direct contact op
NEI sessie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het is afkomstig uit de natuurgeneeskunde en gaat dus uit van het natuurlijk herstelvermogen van je lichaam. Het bevat aspecten van accupunctuur, kinesiologie en ademhalingsoefeningen.

Je lichaam kan blokkades oplopen als je verstand niet rijmt met wat je voelt. Die blokkades kan je achteraf wegnemen, zodat je lichaam beter in balans komt. Hierdoor kunnen klachten verdwijnen of milder worden. Een NEI sessie gaat weliswaar over je verleden en is ook bedoeld om inzicht in jezelf te krijgen, maar het is geen psychotherapie. We houden het dus luchtig. (Voor meer info, zie ook onder blogs.)

Voorbeelden van doelen waarbij je NEI kan inzetten:

 • Meer rust nemen (voor mensen die zichzelf dat te weinig gunnen)
 • Voor jezelf kiezen (als je te vaak ‘gezellig’ mee-eet)
 • Emoties en eten loskoppelen (eten niet als troost nodig hebben)
 • Een gezonde relatie met voeding krijgen (bijvoorbeeld als je een jo-jo verleden hebt)
 • Meer lusten/lekker vinden, om bijvoorbeeld meer groente te eten
 • Stofwisseling ondersteunen
 • Overmatig schuldgevoel bij lekker eten
 • Allergieën of intoleranties verminderen
 • Andere zaken die voor jouw gevoel in de weg staan om gezonder te leven of goed in je vel te zitten

Twijfel je of voor jouw doelen een NEI sessie kan helpen, bel me dan voor overleg.

Een sessie duurt 1 ½  uur en kost € 85,-

Neem direct contact op
Allergieën en intoleranties sessie

Bij deze sessie benut ik de spiertest die afkomstig is uit de NEI therapie om je te helpen allergieën en intoleranties op te sporen. Je kunt dit eventueel inzetten in combinatie met een voedingsdagboek.

Soms is vooraf eerst een wandelsessie nodig om in te schatten op welke voeding of additieven je reageert. Maar als jij zelf al behoorlijk concrete ideeën of vermoedens hebt dan kunnen we eerst een kort telefonisch overleg hebben en dan direct een sessie plannen.

Wat zijn de voordelen:

 • Je kunt voeding afzonderlijk doormeten terwijl je er bij enkel een voedingsdagboek tegenaan loopt dat je altijd meerdere dingen hebt gegeten. (Denk aan de volgende situatie: “Heb ik nu buikpijn van de tomatensaus, van de pasta of van het ijsje toe?”).
 • Ik ben bekend met bepaalde kruisallergieën en weet welke allergieën en intoleranties veel voorkomen. Ik kan dus meedenken over de vraag welke voeding je wilt controleren.
 • Voor niet alle intoleranties heeft de reguliere wetenschap een meetmethode, denk bijvoorbeeld aan gevoeligheid voor Ve-tsin (E621). Na een meetsessie heb jij een duidelijke aanwijzing, die je vervolgens in de praktijk kunt toetsen.
Neem direct contact op
Recept tegen emotie-eten

Pak jij een doos chocolade als je niet goed in je vel zit? Vind je ’s avonds na een dag hard werken dat je wel een beloning verdiend hebt in de vorm van een lekkere zak chips? Merk je dat je hierdoor te veel snoept en snackt? Wil je dit doorbreken? Dan is het recept tegen emotie eten iets voor jou.

Dit pakket lijkt op het pakket ‘stevige kost’, met dit verschil dat jij al van jezelf weet dat je een emotie-eter bent. De aanpak is dan direct daarop gericht.

Hoe werkt het?

 • Je koopt mijn boek voor de vaste boekenprijs van € 20,49
 • Zodra jij het boek gelezen hebt, dat is twee tot drie uur leeswerk, kunnen we bepalen waar je staat en dus een gerichte aanpak kiezen die speciaal bij jou past. Het boek bevat al een stappenplan. Dat passen we eventueel op jou aan zodat het tailor made is en jij je er prettig bij voelt.
 • Je doet vervolgens drie wandel sessies, NEI sessies of allergie/intolerantie sessies, naar keuze. Ik adviseer je vooraf welke sessies voor jou geschikt kunnen zijn. Bij emotie eten kan ik je het beste resultaat bieden als je in ieder geval één NEI sessie kiest ter ondersteuning, dus overweeg of dit bij je past. (Voor meer info, zie ook onder blogs.)

De sessies kosten los € 85,- dus voor drie keer € 255, – in totaal, inclusief boek is de waarde van het pakket dus € 275,-.

Als je in één keer het recept tegen emotie eten pakket afneemt, betaal je de pakketprijs ad € 250,-

Neem direct contact op
Eet & weet voor bedrijven

Wil je je personeel op een positieve manier ondersteunen om gezond te leven?

Dan is het eet & weet pakket iets voor jou.

 • Ik kom langs op het bedrijf voor een lunchpresentatie. (gratis en vrijblijvend)
 • Ik neem een gezonde lunch mee voor alle aanwezigen (prijs opgave vooraf, tot 30 personen ongeveer €10,- p.p.)
 • Na de presentatie: kiezen wel of niet een pakket afnemen / kiezen voor aantal personeelsleden en het aantal afspraken.
 • Voor een prijsindicatie, zie de pakket prijzen in het menu.
 • Totaalprijs op offerte.
Neem direct contact op
School-box

Een licht verteerbare les voor basis school leerlingen? De les zo leuk dat leren makkelijk wordt?

Dat bied ik aan voor groep 1 t/m 8 en de brugklas. Voor groep 8 en de brugklas is er ook nog een kies bewust les.

De les voor groep 1 en 2 duurt een half uur en geef ik het liefst in de gymzaal. De les voor groep 3 t/m 8 duurt een middagdeel/ twee uur en geef ik gewoon in de klas.

De schijf van vijf die in de lesboeken staat is de basis: ik maak zichtbaar wat de voedingsmiddelen daaruit doen in je lichaam (met speelgoed, gereedschap, tekeningen, spelletjes en zelf proeven).

Eventuele allergieën en wensen op gebied koosjer, halal of vegetarisch eten kan ingepast worden.

Ook een speciaal thema kan op verzoek, meerprijs in overleg.

Prijs ex BTW:
Groep 1/2        € 55,-
Groep 1/2        extra groep zelfde dagdeel + € 20,-
Groep 3/8       € 95,-
Dit is incluis bestede tijd voor het halen van boodschappen.

Altijd plus kosten boodschappen etenswaren, ±1 euro per leerling.

Neem direct contact op